hits

Tiden i NAV er endelig historie ...

… For denne gang.

Fra og være arbeidssøkende Karaokevert er jeg nå heltidsansatt og Karaokevert. Og som om ikke det skulle være nok, jeg har fått mitt eget radioprogram. Jeg «hoster» morgenshowet på nettradiokanalen DJ Howard.  DJ Howard er en 24 timers radiostasjon med fokus på variert musikk og god stemning. Radiostasjonen er startet opp og drives av Håvard Sylte Sr, kjent som “Howard” gjennom mange år på NRK. Målgruppen er folk i alderen 25 – 55 år.

Morgenshowet «Lørdagsbrønsj med Thomas» sendes fra 06:00 til klokken 12:00. Programmet er spekket med god musikk. En og annen god historie, høydepunkt fra uken som er godt, tulletelefoner, hilsner og ønske sanger.

Radiokanalen finner du lett på www.karaokeverten.no og på www.djhoward.no

I tillegg er det gratis app for både Andoid og iOS telefoner.

Vi er også og finne på www.tunein.com

Sykkel VM ble inngangsbilletten tilbake til arbeidslivet

Det har blitt hektisk i hverdagen. Det begynte rett etter Sykkel VM som gikk i Bergen 2017. Som en av hovedsponsorene hadde Volvo Cars Norway (VCN) bidratt med hele bilparken til sykkel VM.

Volvo stod for bilparken under Sykkel VM i Bergen 2017.

Som frivillig under sykkel VM skulle jeg bidra i kommunikasjons avdelingen. Men ved vårt første møte var ingen av bilene vi skulle installere radioer i kommet til Grieghallen som var Sykkel VM’s hovedkvarter. Det endte med at de første dagene gikk med til å frakte biler fra Volvos lagringsplass til Grieghallen. Her fikk vi muligheten til å kjøre Volvos største og beste modeller. Alt fra V40 til XC90. Det var bensinmotorer i alle varianter og turboer i flerfoldig utvalg. Min favoritt ble for kjent for meg. En knall rød XC60 Twin Engine T8. Rett og slett en drøm.

Etterhvert som VM dagene gikk og arrangementet fikk fantastiske tilbakemeldinger, var jeg tilfeldigvis på riktig sted til rett tid. En som kjenner til meg vet at jeg har kjørt i noen få sykkel løp her i Bergen. Og han ropte på meg og sa han manglet sjåfør. Det ble da klart for mitt første «service» oppdrag i sykkel VM. Følge bil for en dame fra Hellas under temporittet. Jeg skulle ha med service mann i bilen og alt jeg skulle gjøre var og kjøre.  Starten nærmet seg og ingen kom til bilen. 3 min før start stormet en fyr med to dekk til bilen, hev de inn og sa «you know how to change tires»? Jada, Joda svarte jeg. Jeg kjørte avgårde alene med fullt fokus.

Lagbil Hellas Sykkel VM Tempo Damer

Etter tre uker og flere kilometer i sykkel VM’s løyper synes jeg at Volvo var en spennende bilmerke med mye og spennende teknologi. Jeg gikk til NAV og spurte om mulighet for arbeidstrening hos Frydenbø Bilsenter AS som er Volvo forhandleren i Bergen. Etter et møte hos Frydenbø var det klart, jeg skulle få tre måneders arbeidstrening. Jeg var stolt og glad. Endelig kunne jeg fylle dagene med noe. Det vart tidlig sagt at det ikke ville være mulighet for videre ansettelse etter disse tre månedene.

Jeg kom inn mitt i sesong aktiviteten med skifte av hjul. Dagene var for det meste fylt med hjulskift, felg-vask og hjulvask. Jeg trivdes med endelig og kunne fylle opp dagtiden med arbeid. Da skifte sesongen avtok kunne jeg bli bedre kjent med Volvo, service rutiner og så videre. Jeg fikk lov til å hjelpe til og ble brukt til alt mulig. Når tre måneder neste ble slutt ble jeg kalt inn  på et lite møte. Lederen på verkstedet og avdelingslederen satt der. Og beskjeden var oppløftende. Vi ønsker og høre om du vil fortsette hos oss.

Det tok ikke lang tid for meg og svare. Nå er jeg ansatt. I disse dager skifter jeg hoved ledningsnettet i en Volvo V90. Så si alt er plukket ut. Det er et stort puslespill. Men jeg trives og håper jeg får fortsette utover min prøveperiode.

Min drøm ? Volvo XC60 T8 Twin Engine

Karaoke er fortsatt en del av livet. Mandager, Onsdager og Lørdager. Zachen er plassen og jeg trives fortsatt med livet som karaokevert. Kombinert med full jobb er det krevende. Karaoken i uken varer til 02:30 og jeg er som regel hjemme rundt 03:00. Jeg starter på dag jobben 07:30.

Det er mange som spør meg hvordan jeg orker dette. Og svaret på det er for min del enkelt. Jeg elsker og  jobbe som karaokevert. Jeg liker at andre skal få synge uansett hvor i skalaen de måtte synge. Om de synger i dur når sangen går i moll. De synger for de de liker det, og kanskje elsker det. Og jeg ELSKER og gi de den muligheten. Så enkelt er det med den saken. Den dagen det ikke er gøy lengre, da skal jeg heller gi meg. Men ingen fare for det ennå.

Karaoke på Zachen er populært. I vinter halvåret har vi holdt til i Wave på Zachen. Men nå i sommer perioden har vi flyttet inn i pianobaren på Mandager. Mye på grunn av den store uteserveringen som vi har på den siden. Onsdagene er fortsatt på Wave og det er fortsatt de samme studentene som kommer hver eneste onsdag som kommer for og leske sine struper for de synger mer eller mindre av full hals.

Hos oss finner du det meste – Bergens svar på Eminem, vi har struper som kan knuse krystallglass og sangere som strengt tatt burde (…).

Men nå …. fredagskvelden er her og jeg må begynne og planlegge «Lørdagsbrønsj». Har du sang ønsker eller hilsner, send en PM til Karaokeverten på Facebook. Og sist men ikke minst #TUNEIN i morgen tidlig fra klokken 06:00 på DJ Howard. Sjekk oss gjerne ut på Facebook også.

Ha en fantastisk fredags kveld!

Karaokevertens hilsner går i kveld til deg som leser!

3 kommentarer

deveny

25.05.2018 kl.21:55

Gratulerer med ny jobb

Mamma'n til Vesla

25.05.2018 kl.22:44

Så heldig da! Godt det ordnet seg :)

Gry Henriksen

28.05.2018 kl.02:36

Gratulerer så mye, masse og lykke til!! Vet akkurat hvordan det føles endelig å se enden på NAV'er tilværelsen, ass!

[Husk at nå kan du endre porfilen/bio'en din fra arb.ledig karaokevert til radiopratende karaokevert! ..-Eller noe sånt.. (he he)]

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv