hits

Duppedingser du kan klare deg uten men må ha!

Inneholder Annonse

Hender det at du er fortvilet etter å ha filmet med mobilkamera og ser at hele videoen er uskarp og og har mange bevegelser? Det gjør jeg hele tiden, men nå skal det bli slutt på det. Etter å ha søkt på nettet kom jeg over SP+1 Smartphone Gimbal

Jeg filmer mye med mobil kamera og har lenge irritert meg over mine skjelvene hender og forferdelige bevegelser i mine innspillinger. Det er faktisk så ille at lite eller ingen ting kan brukes når jeg filmer med mobilen. Men nå endelig skal de bli slutt på det. Med SP+1 Smartphone Gimble skal jeg lage de beste videoer og legge ut her. Det skal bli en fryd og lage videoer av mine karaoke show. Jeg har nå bestillt denne fra Hobbex som har nesten alle duppedingser som en som elsker tekniske duppedingser trenger. Det vil nok komme flere innleg med artikkler fra Hobbex.

Se video om SP+1 Smartphone Gimble her:

Om Hobbex:

Hobbex feirer nå 1 år i Norge,vi har eksistert i over 50 år ble grunnlagt i 1961 og har siden den gang hatt en ledende posisjon innen et antall produktområder som Radiostyrt, Luftvåpen, Morsomme ting og heftige lekeprodukter.
Vårt mål er at våre Kunder opplever at Hobbex har det beste sortimentet innen disse områdene. Ta gjerne kontakt om du har synspunkter og idéer rundt våre produkter.

Hobbex er gjennom våre svenske og norske internettbutikker til stede i hele Sverige og hele Norge. Hobbex finnes også på ni steder i Sverige gjennom fysiske butikker.
Hovedkontor og sentrallager ligger i Hobbex sitt fødested Borås, i Sverige. Der finnes også en lagershop med nesten hele vårt web-sortiment tilgjengelig for direkte salg.

I tillegg til tilstedeværelse på internett så har Hobbex for tiden fysiske butikker i Borås (Lagershop ved sentrallageret), Gävle (Valbo Köpcentrum), Göteborg (Nordstan), Kalmar (Giraffen), Malmö (Burlöv Center), Stockholm (Skärholmen Centrum), Stockholm (Stinsen Köpcentrum), Strömstad (Nordby Shopping Center) og Sundsvall (Birsta City).

Hilsing fra Karaokeverten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv