hits

Solen ga mersmak

Annonse

Vacation Concept. Spain. Beach Costa del Sol. Mediterranean Sea

Lyst på sol? Søk laveste pris blant 500 flyselskap! »

Dagen idag har vært fylt med sol og stigende temperaturer. På terrassen i dag var det tendens til shorts temperatur. Og det var deilig. I morgen skriver vi 1. mai og vi skal da være langt inne i våren. Men her i Bergen får regnet mye oppmerksomhet. Eller den siste uken har vi hatt en del nedbør i form av snø. Men etter denne forsmaken på sol og sommer har jeg for alvor begynt og tenke tanken - Det må være godt og reise på ferie. 

Ungene tror det er sommer så fort skyene forsvinner og solen titter fram. At man da skal ha ull innerst er helt unødvendig og bare tull. Det er jo sommer!  Siden sist innlegg har vi vært ute og nytt det fine været. En litt kjølig trekk var det men vi overlevde den. På den nye kunstgress banen i nabolaget var det et yrende barne liv. Unge lovende fotball spillere som gledet seg over det fine været. Ungene her i huset har nesten ikke vært inne. Den minste sloknet på sofaen klokken ti over seks og klarte ikke holde øynene åpne. De andre kom inn litt over åtte etter en lang dag ute. Kun avbrutt av kortere opphold for påfyll av drikke og mat. Man kan merke det at de setter pris på å være ute. Humøret er på topp. Samtalen løper rundt matbordet nå når de spiser kveldsmat. Fotball er det store samtale emnet. 

En eventuell reise vil kreve en del planlegning i forbindelse med mine faste oppdrag. Og nå når en ekstra dag fylles med karaoke krever det litt mer. Men jeg kjenner på kropp og sjel at sol og sommer frister veldig mye. Et avbrekk fra hverdagen som arbeidsledig hadde vært deilig. Så her sitter jeg og søker etter sol.

Har du lyst på sol og sommer?

Jeg fant min drømme ferie. Prøv du også

- Thomas -

Ett klick 728x90

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv