hits

Etter en fantastisk god søndags frokost ...

 ... da kan man ta fatt på resten av dagen. Dagen i dag er perfekt. Himmelen er blå og solen skinner. Temperaturen er ikke helt på topp ennå, men man blir i godt humør av det fine været. 

Før frokost fikk jeg pløyd gjennom facebook og fikk oppdateringer fra alle som vær på "We love the 90's" i Bergen i går. Det hadde jeg også veldig lyst til. Det så ut til at det var en fantastisk gøy kveld for de som var tilstede.  90-tallet er et av de beste tiår etter min smak. Jeg sier som i fjor - Neste år skal jeg på "We Love The 90's".

Ramla over en ting på facebook som faktisk imponerte meg i dag. Det var en youtube video - ei jente i Britain's Got Talent. Enkelte bare har det og jeg synes denne jenten har det lille ekstra eller den berømte prikken over i'en. Måten hun snakker til dommerene med autoritet og uten frykt, nei dette var bare fantastisk bra.  Se og døm selv.

Jeg satt og lurte på - hva med det kortet han trakk, skal vi ikke få vite det. Men så, hun bare avbryter applausen og fullfører kort trikset. Bravo!

Nå er frokosten inntatt og jeg sitter her med kaffe koppen og bloggen. Har igjen sjekket lotto tallene fra i går og jeg kan fortsatt ikke juble over den høyeste gevinsten. Jeg holder meg i den nederste delen av premie stigen. Jeg fortsetter i håpet og leverer nye kuponger hver onsdag og hver lørdag.

Jeg ønsker alle sammen en god dag.

-Thomas-

Én kommentar

Hege

30.04.2017 kl.11:46

Ha en fin din dag. 😊 gi dine søte "små" en klem fra Trondheim.

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv