hits

Endelig! Jeg kan rope det ut ...Nå er det lenge siden jeg har postet et helt personlig innlegg. Det er mange grunner til det. Når man er arbeidsledig er det lett og tenke at man har så mye tid, og det er fryktelig enkelt og svare ja til alle som skal ha utført ulike tjenester. Og uten og tenke over det har jeg da havnet i den situasjonen at jeg ikke har hatt tid eller anledning til å skrive så ofte som jeg skulle ønsket. Og de gangene jeg har tenkt at jeg må skrive, så har jeg rett og slett fått skrive sperre. Jeg har skrevet ned mange av tankene mine om kommende blogg innlegg men om overskriften er bra bør man jo kunne følge opp med noe. Og det har jeg da altså hverken hatt tid til eller klart.

I tillegg til å være arbeidsledig er jeg styremedlem i borettslaget jeg bor i. Vi har litt aktivitet om dagen da vår bygningsmasse står ovenfor en stor rehabillitering av betongen. Jeg har tre barn, en leilighet og en arbeidende kone. Og jeg har lært mye om enkelte ting, sånn som at klærne vasker seg ikke selv. Middagen kommer ikke på bordet av seg selv. Og hybelkaniner kan bli sykt store. Jeg er ikke flink nok til å hjelpe til hjemme, jeg må dessverre innrømme det. Men jeg har jo sagt ja til alle andre. Det veier vist ikke opp for noen ting, så den saken er grei. Men har prøvd og skjerpe meg, men det går ut over noe uansett. Jeg er bare ikke like flink som min kone som rekker og både jobbe, vaske klær, lage middag og i tillegg ha fjernet hybelkaniner. RESPEKT!

Da vet dere litt mer om det som ikke er gjort. Så hva har jeg gjort? Jeg har brukt noe tid på og finne noen gode samarbeidspartnere. Jeg har kommet i kontakt med mange spennende karaoke mennesker på andre siden av dammen. Sammen med disse skal jeg gjøre karaoke mer tilgjengelig for oss som er brukere. Både som proffe og den vanlige singstar brukeren. Jeg lover deg, det blir spennende.

Noe som jeg har jobbet litt ekstra med er og gjøre karaoke tilbudet i Bergen bedre. Og jeg har gleden av og kunne meddele at jeg fra 8. mai klokken 22:00 starter opp med mandags karaoke på Zachen. Dette tilbudet har vært borte en stund, men er endelig tilbake. Jeg gleder meg og håper at andre vil dele den gleden med meg og at flest mulig kommer og besøker oss mandag 8. mai. Noe annet jeg jobber litt med er en hjemmeside. En side hvor man kan finne det man trenger av karaoke sanger og utstyr. Jeg jobber med sang pakker som kan lastes ned. Jeg har også blitt godkjent som selger av karaoke program og karaoke sanger. 

Så meldingen som går ut - trenger du noe hjelp eller noe til karaoke, så er det hos karaokeverten du skal få det. Jeg håper alle vil være med på veien videre og vil være med å glede seg for det som er oppnådd så langt.

3 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

28.04.2017 kl.20:27

Arbeidsledige og pensjonister er ofte de som er mest opptatte har jeg merket ;) Håper karaokeshowet slår til, det er jo kjempegøy! :)

Thomas Magne

28.04.2017 kl.20:32

Statera Marit Ebeltoft: Karaoke er kjempegøy - nå har jeg mandag, onsdag og lørdag. Det nærmer seg noe.

Jørn

24.01.2018 kl.14:46

Kjempefin blogg! :)

Du skal få masse fine deler fra dellageret :D

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv