hits

KARAOKE MUSIKK ABONNEMENT


KARAOKE MUSIKK ABONNEMENT FOR PCDJ KARAOKI
(PRØV GRATIS I 14 DAGER - $49.99 pr. mnd. etter - kanseller før det har gått 15 dager for å unngå fakturering. )

Karaoke Cloud Pro fra Digitrax Entertainment er verdens første og eneste lovlige professionelle karaoke abonnement for kommersiell bruk. Abonnementet går rett inn i "Karaoki"- karaoke-programvaren. Dette gir tilgang til 3,100 + - karaoke sanger med tekst på skjermen. Minst 50 nye karaoke hits og karaoke klassikere blir lagt til ukentlig uten ekstra kostnad for deg! På samme måte som med Karaoki, kan du også bruke et betalt abonnement på opptil tre forskjellige maskiner i feltet. I tillegg er det ekstra 7000 bonus backing-spor uten on-screen-tekster. Et utvalg av "Karaoke Music Trivia-spørsmål" er også inkludert i den månedlige abonnement prisen. Start din gratis 14-dagers prøve i dag!     (Du kan lese betingelser her)


Oversikt over Sanger inkludert i ditt abonnement (oppdatert 03-30-17)

Hvordan virker KCP Abonnementet

Karaoke Cloud Pro abonnenter mottar 3,100+* sanger  så fort de er meldt opp, husk også at 50 karaoke sanger blir lagt til ukentlig ?
bare synkroniser Karaoki with Karaoke Cloud Pro ved og logge inn (online) og last ned de nye sagene.

Som bruker av Karaoke Cloud Pro blir hele sanglisten lastet ned til lokal HDD eller USB disk. Derfor er det ikke nødvendig med internett under ditt karaoke show. Et abonnement kan brukes på inntil tre datamaskiner, du trenger bare og laste ned sangene på hver datamaskin og du kan bruke alle tre datamaskinene samtidig. (*du kan bare være pålogget med en maskin om gangen).
Bare log-in en gang i måneden på hver maskin for verifikasjon av abonnementet, på denne måten verifiserer du filene og de forblir klar for avspilling.

Se hvordan Karaoke Cloud Pro fungerer med PCDJ Karaoki

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv