hits

Karaoke Program - PCDJ Karaoki

PCDJ KARAOKI - karaokevertens beste venn!

Det aller viktigste er å ha riktig verktøy til riktig jobb

Som karaokevert er det veldig viktig at du finner et verktøy som er enkelt og jobbe med. Jeg har prøvd mange forskjellige programmer. Alle programmene som er tilgjengelig der ute gjør nok akkurat det samme, men bruker grensesnitt osv. er forskjellig fra program til program.

Karaoki gir meg akkurat det jeg trenger og er det programmet som jeg har falt ned på. Det er rett og slett på grunn av muligheten for og navigere rundt i sang-databasen og rotasjons listen over sangere uten at man må ha flere vinduer åpne.

KARAOKI for Windows (XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10) er et  proffessionelt karaoke program som er designet for karaokeverter og karaoke steder. Karaoki inkluderere en avansert automatisk sanger rotasjons liste med historikk, key kontroll, nyhets varsel, visualisering av neste sanger, mulighet for eksport av sangbok til pdf og printer. Karaoki har også løsning for å spille bakgrunns musikk mellom karaoke innslagene. Alt dette designet for og kunne gi deg muligheten til å være karaokevert og la deg gjennomføre dine show på en enkel og god måte.  Det er også integrasjoner med SongBookDB, som er en kraftig online påmeldings platform.

Dette karaoke programmet støtter de mest kjente formater (MP3+G, WAV+G, most zipped MP3+G/WAV+G formats) Karaoke Cloud Pro og en mengde kjente video formater. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv