hits

På min vei mot målet ...

Sponset

Online Shopping
Licensed from: kentoh / yayimages.com

Alle drømmer koster penger. Noen har den gleden at alt er på plass før drømmen skapes. Jeg, som mange andre må finne alternative veier for å nå målet.
Jeg anser det som høyst usannsynlig at en av mine lesere har kjempe lyst til å investere i mine drømmer. Men skulle du sitte der ute så er du mer en hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.

Så da tenker jeg litt alternativt. Under er det listet opp en del nettsider. Jeg er sikker på at du finner en nettbutikk hvor du kan finne ditt neste online kjøp. Butikkene er allerede kjent for gode priser. Det som er så kjekt er at du ved ditt kjøp og/eller klikk vill kunne bidra til at min drøm oppfylles. Jeg håper at du også vil huske på dette også i fremtiden. 

Jeg ønsker dere GOD SHOPPING!!

Nettbutikker (klikk på bildet)
Tickemaster Logo

Babyshop

Babyshop ble grunnlagt i 2006 av Linn og Marcus Tagesson med visjon om å bygge den beste nettbutikken i Norden for barneklær. I dag har vi mer enn 60 000 kunder som bor i over 50 land, og vårt mål er å inspirere ved å tilby en unik shopping opplevelse og god kundeservice med den beste blandingen av kjente og kvalitetsmerker. I våre butikker finner du baby og barneklær, sko, leker, barnevogner, bilstoler, mammaklær, tilbehør og mye mer for barn mellom 0-10 år.

Tickemaster Logo

Glitter

Glitter er markedsledende innen motesmykker og tilbehør i Norden. Totalt finnes det 225 butikker og vi har 1200 ansatte i Sverige, Norge, Danmark og Finland. På Glitter.no finner du alle dine favoritter innen tilbehør, smykker og hår! La deg inspirere av de heteste trendene, og lag de siste hårfrisyrene ved hjelp av våre tutorials og smarte verktøy. Glitter.no tilbyr kvinner i alle aldre et bedt sortiment av rimelige motesmykker og tilbehør, kombinert med god service. Vi er spesialister på styling og har alltid forslag om hvordan man med små midler kan forsterke sin personlige stil.

Tickemaster Logo

Daniel Wellington

Historien om Daniel Wellingston begynner med en reise halvveis rundt jordkloden, der Filip Tysander, grunnleggeren av Daniel Wellington, traff en fascinerende gentleman fra De britiske øyer. Denne mannen var inspirerende elegant, samtidig som han virket avslappet og ujålete. Han var alltid perfekt antrukket og elsket å kombinere armbåndsurene sine med gamle, slitte NATO-remmer. Denne herrens navn? Akkurat, det var Daniel Wellington. De to mennene ble gode venner, og grunnleggeren vår ble ikke bare inspirert av de utrolige historiene fra Wellingtons liv, men også av hans eleganse og tidløse motestil. Den preppy stilen er mer populær enn noensinne, men vi følte likevel at det var et tomrom nettopp på klokkemarkedet. Det var noe som manglet, og det er dette tomrommet Daniel Wellington har som mål å fylle. Vi har en visjon om at alle som ser for seg en preppy person skal se for seg en person som bærer en Daniel Wellington-klokke. Da Filips klokkekolleksjon skulle lanseres var det derfor ingen tvil om at merket skulle oppkalles etter Daniel Wellington.

Tickemaster Logo

Nelly

Nelly.com - Nordens største nettbutikk for mote- og skjønnhetsbevisste menn og kvinner mellom 18 og 35 år. Nelly.com inspirerer med nye klær hver dag fra noen av de 850 forskjellige varemerkene til fantastiske priser og hurtig levering. Her finner du alt fra velkjente moteklær til Nellys egne varemerker som for eksempel Nelly Trend og Nelly Shoes. Du finner også merkene: Jeffrey Campbell, Converse, Elise Ryan, Odd Molly, Primeboots, Hunkydory og Cheap Monday. Du kan velge mellom kategoriene: sko, klær, kjoler, festkjoler og mye mer.

Tickemaster Logo

Intersport

Intersport ble etablert i 1968 av 13 medlemsland. I dag finnes ca 5500 butikker i 44 land. Intersport omsetter for omtrent 75 mrd i året, og har i gjennomsnitt ca 170.000 kunder innom butikkene hver dag. Internasjonalt hovedkontor ligger i Bern, Sveits. I Norge drives Intersport av Gresvig AS, og er en av de største sportskjedene i Norge med en markedsandel på ca 12%. Intersport har i dag ca 100 butikker spredt utover hele landet. Intersport er en kjede som prioriterer faglig rådgivning, og vi ønsker at våre kunder skal få fagmessig og personlig service i våre butikker. På våre nettsider vil du finne faglig informasjon, inspirasjon til trening og mosjon, relevante sportsartikler og kjedens nasjonale kampanjer. Kjedens hovedkontor ligger på Helsfyr i Oslo, med sentrallager i Askim.

Tickemaster Logo

Mitt Navne Smykke

Mittnavnesmykke.com spesialiserer seg på salg av håndlagde og personlig tilpassede navnesmykker av høy kvalitet. Vår målsetning er å gi deg de beste kvalitetsvarene til de beste prisene i kombinasjon med en utmerket kundeservice. Vi gir deg førsteklasses service i et sikkert online miljø. Vi håper at du blir fornøyd med vårt håndplukkede utvalg av smykker, så vel som vår service, produktkvalitet og pris.

Tickemaster Logo

PARFYME-KLIKK.NO

Vi tilbyr billige parfymer, etterbarberingsvann og skjønnhetsprodukter fra designere og kjendiser, inkludert: Armani, Calvin Klein, Davidoff, Diesel, DKNY, Hugo Boss, Ralph Lauren, Thierry Mugler og Yves Saint Laurent. Se våre spesialtilbud for å finne de beste tilbudene på billige parfymer, billig etterbarberingsvann og rabatterte skjønnhetsprodukter, eller se våre gavesett for å finne den perfekte gaven til en helt spesiell person. Når du leter etter de siste skjønnhetsproduktene, rimelig etterbarberingsvann og billig parfyme, er vi de eneste du trenger.

Tickemaster Logo

CDON

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet. Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker, sport, klær og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999. Vi tilbyr deg alltid prisgunstige nyheter, kampanjer og spesialtilbud. Vi kan tilby fordelaktige priser fordi vi er Nordens største innkjøper og får veldig gode innkjøpspriser. Vi gjør også alt vi kan for å holde kostnadene så lave som mulig, med f.eks. store sentrallagre og uten dyre butikklokaler. På CDON.COM kan du velge blant over en million nedlastinger, hundretusenvis av CD-plater og bøker, flere tusen spill, leketøy, hjemmeelektronikkprodukter, DVD-filmer som kan kjøpes eller leies og hundrevis av bredbåndsfilmer. Sortimentet vårt vokser hele tiden og du finner helt sikker noe du liker.

Tickemaster Logo

Wishbox

Wishbox er et nytt gavekonsept i Norge og den perfekte gave til en som ser ut til å ha alt. Wishbox inneholder en guide og et betalingskort. Guiden beskriver et bredt spekter opplevelser som tilbys. Den som får en Wishbox kan selv velge hva, når, hvor og eventuelt med hvem gaven skal nytes. Han/hun booker så opplevelsen og betaler med kortet.

Tickemaster Logo

Ecco

True passion is essential to making great shoes. From drawing the first sketches to presenting our finished shoes in ECCO stores around the world, we apply the utmost attention to detail and quality. Unique to our industry, we make leather at our own tanneries and produce shoes at our own factories. Our global family of employees, representing over 50 nationalities, is the life force behind our products. Design, development, production, and retail ? we take responsibility all the way. Throughout our history, our philosophy has been to make shoes that are shaped to fit the foot, not the other way around. This is who we are.

Tickemaster Logo

Lekmer

Lekmer.no er Nordens ledende nettbutikk for barnefamilien med alt til alle unger. På Lekmer.no finnes leker, barneklær, babyprodukter, barnevogner, bilbarnestoler, barneværelse-innredning og spill til riktig pris. Lekmer er leketøysbutikken på nettet. Lekmer verdsetter god kundeservice, høy tilgjengelighet, raske leveranser og trygge, populære produkter til konkurransedyktige priser.

Tickemaster Logo

Deal.no

Deal.no er et av Norges største nettvarehus og har som mål å alltid tilby gode priser og være blant de topp 5 på de mest populære produktene til en hver tid. De beste kuppene kan gjøres på deal.no! Stort utvalg Deal.no selger alt innen PC, Nettbrett, server, datautstyr, telefoni, GPS, hjem & fritid, foto, video, hvitevarer, TV, lyd, bilde, spill, film, konsoll, elektro, VVS, bad, kjøkken, bil & motor, jernvare og andre hjelpemidler. Lagersalg Deal.no har også lagersalg hvor kunder kan gjøre et skikkelig kupp - stort utvalg til lave priser!


Ett klick 728x90


2 kommentarer

Ensjel

29.03.2017 kl.10:32

Hva er dine mål :)?

Thomas Magne

29.03.2017 kl.17:31

Ensjel: mitt mål er å bli best i det jeg gjør.

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv