hits

24 ganger på Haukeland Sykehus - på TO dager!

Campus Word Shows Academies Schools And Institute
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com

Noen dager med stillhet er nå over. Det er egentlig ganske frustrerende og ikke ha tid til noe man trives med. Men hverdagen ble plutselig veldig travel for meg.
Tirsdag var det møte hos NAV. Her kom vi til et svært møte rom. Jeg tar ikke feil hvis vi var ca 40 stykker i dette rommet. Hvordan gjøre deg attraktiv på arbeids markedet. Oppdater CV'n din. Vær tilgjengelig på telefon tilfelle vi ringer. Bla, Bla, Bla....

Men det skjedde vel ca en halv time før møtet. Jeg har jo som den gode arbeidssøkeren jeg er satt opp varsel i FINN appen når det kommer nye stillinger i Hordaland. Det tikker stadig inn varsler fra dette søket. Mest helse relatert og stillinger hvor man må ha skyhøy utdanning osv. Men nå kom det en som fattet min interesse. "Minibuss sjåfør". Det var alt som stod skrevet. Jeg klikket på annonsen og leste. Manpower skulle ha en minibuss sjåfør. Ja, denne søker jeg på.  Fomlet fram noe jeg trodde var min CV og sendte avgårde søknaden.

Spent parkerte jeg hos NAV for å gå på møte da det tikker en e-post. Det var fra Manpower. Emnet var fylt med "Tom CV". Det viser seg at jeg har lagt ved en tom cv og at den ikke var til noen god nytte. Jeg leitet fram en CV som var sånn nogenlunde "up2date" og sendte en link.  Klokken fem over ti, fem minutter før møtet skulle begynne ringer telefonen og det er Manpower. Stemmen i andre enden sa at han mente at jeg kunne være en god kandidat til vikariatet. Han spurte så om jeg hadde noen referanser så han kunne ringe disse for og velge om jeg skulle oversendes som en kandidat til stillingen. Jeg oppga to referanser og ventet i spenning.

Møtet hos nav er jo allerede skildret og det var ikke mer spennende enn det. Jeg stilte noen spørsmål i forbindelse med rettigheter med dagpenger og hvordan det gikk med disse hvis jeg eventuelt fikk meg en jobb. Om arbeidsperioden strekker seg over 3 meldekort perioder (6 uker) mister jeg retten til dagpenger og må da søke om gjenoppretting av dagpenger hvis jeg da blir arbeidsledig igjen. Møte ferdig og jeg venter bare på tilbakemelding fra Manpower. Og den kom ca klokken kvart på tolv. Og inneholdt bekreftelse på innkalling til intervju klokken kvart over tolv.

Nå er det lørdag og helgen er her. Så etter tre dager på jobb som minibuss sjåfør har jeg da endelig tid til og fortelle dere. Jeg har fått jobb. Og vikariatet varer ut neste uke. Jeg kjører minibuss - Campusbuss for Universitetet i Bergen. 6 runder i tiden mellom 08:00 og 15:00. Det går i ett. Frem og tilbake. Det kan sies at jeg er 12 ganger på Haukeland sykehus på en dag. Bussen er splitter ny, en Mercedes Sprinter. Når jeg parkerte på fredag hadde jeg akkurat runder 1000 KM.

Lørdag betyr også Vorspiel Karaoke på Zachen. Er du en av de som elsker karaoke og oppholder deg nær Zachen klokken 20:00. #comesingwithus

Så dagens oppfordring vil jo bli:

1 - del innlegget og hjelp meg videre mot blogg toppen

2 - er du i Bergen rundt klokken 20:00 - Kom til Zachen

- Thomas - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv