hits

Karaokeverten er avhengig ...

Alle liker en god serie!

Det er mandag kveld og kanskje ukens kjedeligst dag. Det skjer ikke noe spennende på en mandag kveld. Foreløpig er det ingen karaoke på mandager, men jeg jobber kontinuerlig med å få tilbake mandags karaoke på en av mine faste plasser i Bergen by. Men inntil videre forblir mandag den kjedeligste kvelden i uken. Da er det kjekt og kunne slenge seg ned på sofa'n og vite at man kan velge mellom utallige serier på HBO Nordic. Som gammel yrkes-militær liker jeg fart og spenning. Og den nye serien SIX gir meg en god del av det som jeg liker. Denne serien sendes på torsdager så jeg prøver og vente til kvelder som ikke byr på det beste på TV.

SIX

Denne nye serien er inspirert av de ekte oppdragene til SEAL-team Six, enheten som er best kjent for drapet på Osama bin Laden, og som har blitt allment kjent gjennom filmer som ?Lone Survivor? og ?Captain Phillips?. Et tidligere medlem av en spesialstyrke har bidratt til å sikre autentisiteten og nøyaktigheten, men har samtidig bevart hemmeligholdet av klassifiserte oppdrag. «Six» er historien om brorskapet til en spesialstyrke i toppklassen. De er de beste på sitt område. Serien skildrer hva det virkelig betyr å være en del av SEAL-team Six, og hvordan det er å ta avgjørelser som handler om liv eller død for å beskytte hverandre og ens hjemland.

Prøv i to uker uten kostnad ? ingen binding.

HBO Nordic har alle sesonger av de mest kritikerroste seriene. Over 4000 serieepisoder og hundrevis av filmer. Og nå kan du se HBO Nordic på din PlayStation, nye Apple TV og Google Chromecast.

-Thomas-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv