hits

Det var jeg som sprengte inngangen ...

En ny uke - nye muligheter - nytt domene..

Two male executives look at explosion
Licensed from: CartoonResource / yayimages.com

 I mine yngre dager ble jeg "uteksaminert" hos Forsvarets Ammunisjons skole. Her lærte vi om all slags sprengstoff og diverse. Jeg er så godt som selverklært ekspert på bomber, granater, raketter og missiler. Dette hadde jeg god nytte av når jeg jobbet med våpensystem på F-16. For de som ikke vet hva det er så er det altså den flytypen forsvaret bruker som jagerfly i dag. Siden jeg sluttet med dette i 2004 har jeg ikke hatt noe bruk for denne kunnskapen. Men nå har jeg altså sprengt noe.

Men først - jeg har vært på shopping. Jeg har handlet på nettet. Det tok ca. tre minutter i tenketid og to minutter og fylle ut et skjema. Så nå er www.karaokeverten.no mitt domene. Det er en aldri så liten milepæl. I den anledning har jeg endret litt på utseende på bloggen, og det kommer nok flere små endringer etterhvert som veien går. Jeg gleder meg til fortsettelsen og håper du blir med på veien videre.

Og så, til dagens utfordring. La hele Norge bli kjent med karaokeverten. Lik og del. Uten deg, vil det nok ikke være mulig og nå dette målet. Så jeg går ned på knær og ber deg som leser om og dele. Så plutselig kommer karaokeverten til et sted nær deg.

Som karaokevert og DJ har jeg vært noen steder og laget balluba. Det begynte tidlig på ungdomsskolen, da jeg og en kamerat spilte på juleball. Vi rigget opp med hjemme lagde høyttalere og bass kasser med blinkende bremselys. Vi brukte gamle forsterkere som var tenkt til alt annet en mobile jobber, diskotek og juleball. Tandberg Huldra 11 het den ene forsterkeren vi dro med oss rundt. Misbruk vil nok enkelte entusiaster si at det er. Det skal også nevnes at vi var ganske gode til og sprenge ting på den tiden også. Det var ikke få høyttalere og forsterkere som så sine siste dager på spillejobbene våre. Blant annet vår kjære Huldra overlevde ikke våre stønt. Men altså, siden 2004 har det vært lite sprenging på denne karen. Helt til i forrige uke.

Jeg skrev jo sist om mine tekniske problemer og man kan trygt si at det sluttet ikke der. I løpet av denne kvelden klarte jeg også og sprenge inngangen på min kjære mixer. Ikke bare en, men to. Så når jeg da endelig kom meg ut i helgen på karaoke jobb og koblet meg opp til mixeren, viste det seg at inngangene er sprengt. Du vil ikke tro den dustete lyden som kom ut. Siden det er kun jeg som bruker denne, så har jeg dessverre ingen andre jeg kan skylde på. Jeg er egentlig er ganske flink til det og fordele skyld. Kanskje ikke en av mine beste egenskaper vil jeg påstå. Men jeg har i det minste brukt noen av mine gamle kunster. Og da, for første gang siden 2004, har jeg sprengt noe. Jeg gleder meg ikke til den regningen. Kanskje like greit og bare kjøpe ny.

- THOMAS - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thomas Magne

Thomas Magne

36, Bergen

En mann på 35 år. Jeg er gift og har tre barn. Bor i Åsane utenfor Bergen. Fulltids arbeidsledig og prøver få dagene til å gå.

Kategorier

Arkiv